Kvinnor som gillar BDSM delar med sig av sina sexnoveller

Om din smak tenderar att ligga i vaniljänden av det sexuella spektrumet har du säkert undrat varför människor gillar BDSM. Gillar de faktiskt smärta, eller är det något mer och djupare som pågår som inte är uppenbart? Verkligheten är att sexuell lust och njutning är väldigt komplicerade

Det handlar om att ge upp kontrollen.

Jag försöker väldigt hårt att ha mycket kontroll i mitt liv och det är något med att vara undergiven i sovrummet som är främmande och spännande, på ett sätt. Jag skulle inte leva den livsstil som följer med det, men bara den intima delen av det kan verkligen vara kul.

För mig är det att ha fullständig kontroll över någon annan som känner dig och som du litar på. Det kan vara riktigt spännande. Jag har hört andra säga att de kontrollerar allt annat i sitt liv, så de vill att någon annan ska ta kontroll över det här området i deras liv.

Utforskandet och experimenterandet gör det hett

Det är en befrielse. Jag har varit med i BDSM-scenen ett tag och jag har aldrig känt mig mer balanserad och fri. Människorna är också helt chill. Vi träffas för kaffe, middag och andra aktiviteter (det handlar inte alltid om sex, vet du).

Det är en kreativ form av sexuellt uttryck.

Den mest spännande fördelen med BDSM är rollspelet. När det görs på ett säkert sätt blir bondage och rollerna en total verklighetsflykt. För homosexuella tenderar BDSM att vara en förlängning av verkligheten, eftersom våra vanliga sexliv i många fall har överraskande paralleller till bondage, särskilt när det gäller dominans och underkastelse.

Det gör det möjligt att ge sig hän helt och hållet

Jag agerar oftast som mottagare i en BDSM-utväxling (eller scen) och att bli övermannad, fasthållen, slagen eller utskälld tar mig ur mig själv och låter mig bli så överväldigad av sinnesstimulering att jag är helt förlorad i ögonblicket. Att uppleva en sådan fullständig överlåtelse är desorienterande och känslomässigt och jag kommer ut ur det med en känsla av andlig rening.